Specialiteiten

Kassenbouw

Onze grootste tak van sport is het bouwen, beglazen (en mechanieken) van kassen. Met ruim 30 jaar ervaring op dit gebied, hebben wij al vele projecten gerealiseerd. Dit alles op een wereldwijde basis, maar met de focus op Europa. Wij zijn zeer servicegericht, transparant, trouw en denken mee met onze opdrachtgevers.

Door de jaren heen zijn wij vooral gespecialiseerd in het bouwen van botanische kassen en tuincentra. Ook het onderhoud of renovatie is hier een onderdeel van.

Daarnaast realiseren wij ook regelmatig – speciaal op maat gemaakte constructies – voor b.v. een expositieruimte, restaurant, dierenpark of school.

Natuurlijk zijn we ook regelmatig actief op het gebied van de ‘reguliere’ kassenbouw, zoals de bouw van een Cabrio-kas, Venlo-kas of een Breedkapper.

Voor een greep uit onze projecten kunt u de foto’s van onze projecten bekijken.

Watersilo's

Voor de opslag van grote hoeveelheden water leveren en monteren wij watersilo’s.

Door het gebruik van een watersilo bent u als kweker minder afhankelijk van uw water leverancier.

De watersilo’s zijn zo ontwikkeld, dat ze met de hand kunnen worden geïnstalleerd.

Dus zonder hulp van bouwkranen of ander materieel. Ze worden modulair opgebouwd uit gegalvaniseerde golfplaten. Bij de WSA-silo’s hebben de stalen platen een minimale plaatdikte van 1,0 mm.

Voor grotere watersilo’s en bij  gebruik in een buitenomgeving is dit type silo een goede oplossing. De plaatlengte voor de types WS  en WSA is 3,05 meter.

Het BUWA watersilo-opslagsysteem is flexibel en heeft een grote variatie aan hoogtes en diameters (van 2 tot 30 meter). Voor iedere watersilo is de windbelasting en constructieve kracht apart berekend. Alle stalen platen zijn verzinkt. Voor de duurzaamheid en langdurige  bescherming tegen corrosie  is een speciale coating beschikbaar.

De unieke ‘Super Vinyl Thermoplast’ coating is bekend onder de naam ‘Plastisol’.

Deze coating heeft een laagdikte van 200 Mµ aan elke zijde van de plaat.

Uiteraard leveren wij ook silo zeilen en – afdekzeilen.

Deuren

Op aanvraag leveren en plaatsen wij diverse soorten elektrische deuren,
Zoals schuifdeuren, roldeuren en garagedeuren.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte-aanvraag.

Hekwerk / balkonhek

Voor het plaatsen van een hekwerk bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren en plaatsen hekwerken voor zowel particulieren als bedrijven.

Van sierhekwerk tot bedrijfshekwerk.

De hekwerken zijn op basis van spijlenconstructies en dubbel-staafmat-hekwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor het plaatsen of geheel vervangen van uw balkonhek.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen en uw wensen kenbaar heeft gemaakt, wordt de situatie altijd ter plaatse bekeken en opgemeten. Hierna ontvangt u van ons een offerte.

Kweektafels

Voor diverse opdrachtgevers monteren wij regelmatig kweektafels voor de productie van diverse gewassen.

Wij monteren zowel de vaste kweektafels,  als de rol- verrijdbare kweektafels.

Vaste kweektafels worden veelal gebruikt bij bedrijven waarvan de producten intensieve bewerking nodig hebben. Vooral wanneer er in vaste paden wordt gewerkt, is de vaste kweektafel dé oplossing voor uw bedrijf.

Het voordeel van de rolbare kweektafels is dat u uw oppervlakte zoveel mogelijk kan benutten, doordat de tafels zonder paden geplaatst kunnen worden.

Het gebruik van kweektafels levert een zeer positieve bijdrage aan de werkomstandigheden van de medewerkers in uw kas.

De tafels kunnen gemonteerd worden met een type bodem naar uw keuze, zoals b.v. een kunststof eb- en vloedbodem of een gaasbodem.

Wilt u meer informatie?